Hae sivustolta:

Yrityspalvelut

Autamme toimivia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa sekä yritystoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä selvittämään yritysideansa toimivuuden käytännössä. Asiakkaamme ovat pääosin lappilaisia mikroyrityksiä (työllistävät alle10 henkilötyövuotta) eri toimialoilta. Vahvoja toimialojamme ovat matkailu- ja elintarvike- sekä luonnontuoteala, käsityöala ja kotimaiseen energiaan liittyvä yritystoiminta sekä erilaiset palvelut.

Tuemme käytännössä asiantuntijoina yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä, testaamme yhdessä kanssasi yrityksesi käytännön kehittämiskysymykset tai uuden liikeidean. Käytännön toiminnan ja yrityksen talouden tarkastelun kautta löydämme yrityksesi keskeiset kehittämistarpeet ja vaihtoehdot toiminnan kehittämiseksi.

Investointien ja muiden kehittämiskysymyksien osalta autamme käytännössä yrittäjiä selvittämään käytettävissä olevat EU-rahoitusvaihtoehdot.

Toimimme yhteistyössä keskeisten lappilaisten yritysneuvontaa ja rahoitusta harjoittavien asiantuntijatahojen kanssa mm. seudulliset yrityspalvelut verkostossa.

Ota yhteyttä yritysasiantuntijoihimme ja testaa ajatuksesi niin kerromme lisää!

Yritysasiantuntijamme tarjoavat palveluitaan koko Lapin alueella. Heidät tavoittaa sivulla olevista numeroista sekä sähköpostitse etunimi.sukunimi@proagria.fi.

 


Aiheeseen liittyviä linkkejä
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä yritysasiantuntijaamme. Tarkemmat tiedot  löydät nimeä klikkaamalla!

Keijo Siitonen puh. 0400 180 257

Pekka Myllylä puh. 0400 218 645